Wat te eten als je onder water bent?

Gegrilde zeevruchten met aïoli - Libelle Lekker

hebben een zeer zuur effect. Dit is waarom je niet veel dierlijk voedsel wilt eten. Het voedsel dat u het vaakst eet, is het voedsel dat het meeste zuur bevat. Je lichaam absorbeert dit zuur uit het voedsel dat je eet, en als het voedsel dat je eet rijk is aan zuur, dan zal het gecombineerd worden met je inname van zuur, en je zult veel gezondheidsvoordelen krijgen. Plantaardige voedingsmiddelen zijn meestal rijk aan alkalische humonen, en deze voedingsmiddelen hebben hetzelfde effect als het drinken van een ton alkalisch water. Het eten van voedsel met een balans van zuur en alkalisch kan ook helpen bij acnebehandelingen.

Acne wordt veroorzaakt wanneer de poriën van de huid te droog zijn. De poriën van de huid zijn een centimeter of twee breed, en tenzij er een centimeter uitstekende huid rond de buitenkant van de acne is, is het grootste deel van de inhoud van de huid ondergedompeld. Onderwateren is een onfeilbare manier om ernstige huidbeschadiging te veroorzaken. De huidcellen moeten open blijven voor het aanbrengen van olie, anders droogt het uit en verliest het zijn poriën, waardoor de huid losraakt. Maar wanneer u onder water bent, wordt het waterniveau in de huid sterk verminderd en is de waterdruk constant. Hierdoor zwelt je huid op. De verhoogde huid boven het waterniveau wordt opgevangen en de huid wordt ondersteund terwijl deze zich ophoopt in de hogere lagen van de huid. Wanneer dit te veel gebeurt, kan het onder de huid afbreken en zwarte stippen of zelfs kiezelstenen vormen.

Wat te eten

Het Human Hygiëne Dieet bevat veel eiwitten, maar niet zoveel koolhydraten. Natuurlijk kun je nog steeds genieten van wat koolhydraten, maar je moet niet gaan voor een spree in het groentepad. De eiwitrijke voedingsmiddelen die je wilt eten zijn vis, kip en – ik durf het te zeggen – varkensvlees. De polysachariden in kalkoen, die deel uitmaken van de huid, en de complexe koolhydraten helpen de huid er gezond uit te laten zien.

Uw gewichtsverlies

Laten we eerlijk zijn: als je er goed uit wilt zien, moet je afvallen. Niets ziet er mooier uit dan een slanke, gebruinde huid. Volgens The Skin Care Council is een aanzienlijk kaal gezicht ook een veelbetekenend teken van veroudering. Om er lang uit te zien, blijf uit de buurt van producten die cafeïne en sacharine bevatten. Ook de suikervervangers, die je vaak op placemats ziet adverteren, helpen niet veel. Zoek in plaats daarvan naar een vochtinbrengende crème voor de huid gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten. Er zijn ook verschillende pakjes Colgate-suikerpillen die u kunt gebruiken om het vocht in uw huid te houden en om roos aan te pakken.

Je gezicht beschermen tegen milieuschade is ook cruciaal. Een eerste keus voor deze taak is een zeer effectieve retinol, een natuurlijk voorkomende verbinding die UV-stralen beschadigt. Een van de vele retinol-alternatieven is retinol, een krachtige vorm van vitamine A, die wonderen kan doen voor al die donkere kringen onder de ogen.

Butaan is een product waar je om vele redenen van kunt genieten. Ten eerste is het relatief goedkoop, vooral als je bedenkt hoe weinig het doet om je huid daadwerkelijk te herstructureren. Ten tweede is het een olie, in tegenstelling tot de formules op waterbasis die op het oppervlak van je huid liggen. Retinol is zeer effectief in het herstellen van het bindweefsel direct onder uw huid, vaak aan de buitenkant.

U moet worden gewaarschuwd dat het geen vervanging is voor een actuele oplossing. actuele oplossingen (zoals Retinol) zijn veel effectiever, omdat ze gewoon in uw huidweefsel worden opgenomen. Butaan is een meer gladde vorm van retinoïde en moet plaatselijk worden aangebracht. Als u lange tijd niet doof bent, kunt u niet profiteren van de voordelen die worden geboden door het te gebruiken. Maar als u regelmatig gebruik kunt verdragen, is retinol een fantastische optie omdat het meerdere voordelen biedt. Houd er rekening mee dat het een krachtige huidherstellende oplossing is die minimaal 6 maanden tot een jaar moet worden gebruikt. Hoe eerder je het neemt, hoe beter. Retinol is een product dat zeer effectief is, maar dankzij zijn natuurlijke staat lang meegaat.