The Value of a Strong Business

Risico versus beloning, regelmatige blootstelling aan risico, het is een investering of een kostenpost. Wandel op een vrijdagmiddag door een drukke straat, hoeveel auto's verwacht je aan het einde van de weg te zien, niet veel. Het risico om niet genoeg auto's te zien is precies hetzelfde als de kosten. Dat begrijpen veel bedrijven niet. Al het geld en de risico's om zaken te doen is verspild. Geld en tijd besteed aan een product of dienst die aan het eind van de dag misschien niet gewenst is. Bedrijven riskeren hun kapitaal en komen naar ons om dat allemaal terug te krijgen. Doen wat, waar en wanneer, zonder een sterk idee van wat en waar het gaat plaatsvinden. Risicomijdende zakenmensen leven in een gemakkelijk leven. Het is gevaarlijk als je niet de moed en overtuiging hebt om iets te doen en niet door te gaan naar het volgende.

U moet de tijd nemen om uw doelmarkt en klanten of prospects te leren kennen en begrijpen. Uw bedrijf is een merk, een persoonlijkheid waar mensen graag voor betalen als het heeft wat nodig is om aan hun behoeften te voldoen. U moet nauwkeurig kunnen zeggen hoe u aan de behoeften van uw klanten of prospects voldoet. Interactie met uw klanten is de sleutel. U moet een goed begrip hebben van uw doelmarkt.

Een deel van leven met passie en toewijding is weten wat het doel op lange termijn is. Lange termijn visie vertegenwoordigt de einddoelen van uw bedrijf of uzelf. Hoe langer uw doelen zijn, hoe moeilijker het zal zijn om het bedrijf in de toekomst te veranderen of vooruit te helpen. Een goed onderhouden stabiele doelmarkt zal de zwaarste schokken ondergaan. De voortdurende volharding van de patronen die u gedurende een bepaalde periode vooruit hebben geholpen, zal u een sterk platform geven om uw bedrijf vooruit te helpen.

Italianen hebben begrip van gastvrijheid en een sterk familiesysteem waar ze trots op zijn, en leven in een sterke cultuur die zich aanpast aan de omgevingsomstandigheden, net als andere samenlevingen. De meeste mensen in de westerse wereld willen geleid worden door een sterk zelfverzekerd persoon, ze willen trots en een gevoel van stabiliteit. In Italië vertaalt zich dit alles in een merkeigenaar met een sterke persoonlijkheid.

U moet werken voor uw klanten of prospects. Doe je dat niet, dan gaan ze naar iemand die een gevestigd bedrijf heeft. U neemt risico's in het bedrijfsleven en uw bedrijf wordt als sterk in de samenleving gezien en produceert de goederen binnen de beloofde termijn. Zelfs als het bedrijf tijdelijke kracht heeft, zullen de negatieven nog steeds toeslaan, de klant zal nog steeds vertrekken omdat ze het gevoel zullen hebben dat je ze niet meer opvat dan ze zijn.

De tegenovergestelde benadering is het echte voordeel van een sterk merk. Stelt u zich eens voor tot welk goed uw bedrijf in staat zal zijn en hoeveel het daardoor zal groeien.