Onderhoud van commerciële verkoopautomaten

Verlichte Automaten Op Straat

Een vergunning kan vooral nodig zijn wanneer de te verkopen goederen niet op hetzelfde perceel staan als de verkoopautomaat. De vergunning is vereist om:

1. Te voorkomen dat de automaat per ongeluk van de ene plaats naar de andere valt.

2. Ongevallen te voorkomen.

3.De machine te bezitten en/of te reguleren.

4. Voorkomen dat mensen slechte keuzes maken; d.w.z. door vervuild te drinken of met te veel cafeïne.

5. 5.Houd de machine uit de weg van toegankelijkheid.

6. Serveer en toon alcoholische dranken met hetzelfde kwaliteits- en veiligheidsniveau als het voedsel dat wordt geserveerd.

7.De verkoopautomaat moet regelmatig worden schoongemaakt.

8.De huidige methode van verkoopautomaten voldoet ook aan alle voorschriften van de United States Food and Drug Administration (FDA) Hoewel dit meestal eens in de zes maanden gebeurt.

Vaak doet zich een probleem voor met de verkoopautomaat. Bijvoorbeeld:

Een probleem met de automaat was ofwel een duidelijk defect of duidelijke schoonmaakfouten.

Waarom heeft de fabrikant of distributeur het probleem niet meteen gecorrigeerd?

Welk probleem bestond er voordat de fout werd opgemerkt?

Hoe kon het bedrijf het zich veroorloven het probleem te corrigeren toen het eenmaal was opgemerkt?

Wat was het directe gevolg van de fout?

Stappen om onjuiste voedselkwaliteit te voorkomen

1. Raadpleeg altijd de instructies van uw fabrikant of distributeur, of de websites, als u niet zeker bent over uw specifieke machine.

2. 2. Ga na of de machine onlangs nog een onderhoudsbeurt heeft gehad.

3. Laat de machine regelmatig onderhouden. Dit is belangrijk omdat een machine die niet regelmatig wordt onderhouden, minder snel vervuild zal raken of last zal hebben van probleembugs.

4. Kijk in de handleiding van uw plaatselijke supermarkt.

5. Inspecteer de rubberen pakking op de machine. Een rubberen pakking van slechte kwaliteit kan er vaak toe leiden dat er vocht in de machine komt.

6. Vervang het filter van uw machine. Het filter is de dunne strip die in het deksel of de kast zit en die onzuiverheden uit de HVAC unit verwijdert. Door het filter te vervangen kunt u de binnenkant van de machine reinigen.

7. Sommige machines raken beschadigd door hitte tijdens het gebruik. De beschadigde onderdelen kunnen moeilijk te reinigen zijn of het onderhoud kan ingewikkeld zijn. Probeer het gebruik van een machine te vermijden als deze niet naar behoren functioneert.

Afhankelijk van de machine kan het nodig zijn speciaal gereedschap te gebruiken om de binnenkant van de machine schoon te maken. Let er vooral op dat u het hete oppervlak niet aanraakt.

6. Voorkom dat uw machine verstopt raakt. Gebruik een lepel of h rubberen spatel om ijsblokjes uit de condensor te verwijderen. Leeg vervolgens het water in de machine.

7. U moet het verwarmingselement reinigen. Het kan zijn dat u hulp moet vragen bij deze stap, afhankelijk van het soort machine dat u hebt, maar leg eerst wat spitels klaar.

8. Nu moet u het relais, de verdeler en de regelaar controleren. Als u een van deze draden los of gebroken vindt, betekent dit dat of de regelaar is geklutst of onjuist is.

9. Nu moet u de nieuwe draden op het doorgangsgat aan de onderkant van de machine aanbrengen. Toestellen en andere elektrische apparaten tappen in de draden die fungeren als de faultonder.

10. Voordat u iets doet, moet u ervoor zorgen dat u het vereiste aantal stekkers klaar hebt liggen. Dit is meestal een vereiste voor commerciële thermostaten.

Zodra u de bovenstaande informatie klaar heeft, kunt u beginnen met het oplossen van het probleem. Als u nog steeds problemen ondervindt, raadpleeg dan de handleiding of neem contact op met de leverancier.

Dit is wat u moet weten voordat u een geïsoleerde fles van levensmiddelenkwaliteit koopt. Elk goed bedrijf zou u moeten kunnen adviseren over de te volgen aanpak met betrekking tot de opslag en het onderhoud van het product. Snoepautomaat plaatsen