Het werk in een workshop

 

Workshop BredaHet werk dat in een workshop wordt gedaan is hands on en is de ervaring van de maker of mentor. Het werk dat gedaan wordt is in de vorm van bakken, decoreren, kleding maken, of een ander creatief gebied. 2. Buitenomgeving of setting. Dit is de uiterlijke omgeving of de omstandigheden van de werkomgeving waar het werk wordt gedaan. 3. Materialen, gereedschappen en gebruiksvoorwerpen. De werkomstandigheden zouden vuil zijn, lang, druk, met weinig of geen tussenruimte, en de materialen zouden gebrekkig worden gevonden. 4. Verfrissend, voedzaam en organisch materiaal zou worden gebruikt. 5. Gezondheid en hygiëne. Welzijn is hier een sleutelwoord en het is wat we eigenlijk bedoelen met “de geest op een rijtje zetten”. Welzijn als thema of concept wordt verder gedefinieerd in termen van de sociale integratie van het hele wezen, inclusief fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal welzijn. 6. Onverdraagzaamheid voor variatie, of het vermogen om mee te gaan met de stroom van het werkproces, zonder te letten op het resultaat van het werk. 7. Aanvaarding van de creatieve impuls als percentage van de output.

Theorie van Organics

Volgens bovenstaande definitie zijn biologische producten producten die zijn geteeld zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest, rioolslib, bio-engineering of ioniserende straling. Biologische producten zijn producten die zorgvuldig zijn verwerkt, zodat er minder blootstelling is aan kunstmatige en synthetische ingrediënten.

acies en synthetische landbouwers zijn overgeschakeld van de traditionele en natuurlijke manier van landbouw naar het “fast food” landbouwmodel. Dit “fast food”-landbouwmodel houdt in dat chemicaliën worden gebruikt om ongedierte te doden en de planten er vers te laten uitzien, kleuren en smaken te geven, terwijl de smaak van het voedsel wordt bedorven met de eigen versie van chemie van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Hoewel de natuurlijke en traditionele landbouwmethoden, zoals agro-ecologie en biodiversiteit, nog steeds worden gepromoot, hebben veel boerenprogramma’s op basis van chemicaliën zich van de biologische landbouw afgekeerd om een hoog volume output met weinig duurzaamheid te omarmen, en 2010 zijn ze bezig met een inhaalslag ten opzichte van de biologische en lokale boeren van hun depressie.

Hoewel biologisch voedsel en biologische dranken hun deel van rampen hebben gehad met ‘s werelds grootste bedrijven zoals General Mills en Nestlé die hun merken in verschillende landen en Europa verboden hebben, heeft General Mills onlangs gezegd dat ze toegeven aan de vraag van de consument om te stoppen met het gebruik van kunstmatige zoetstoffen en dieethulpmiddelen. Dit betekent dat meer mensen op hun voeding zullen letten en hoeveel daarvan werkelijk van invloed is op hun vermogen.

De druk op de supermarkten om “de kosten te drukken” zal dan ook niet onopgemerkt blijven. De aanvaardbare prijs voor een brood kan nu meer dan een arm en een been verwijderd zijn van de totale prijs van een brood.

Brood is vaak het meest betaalbare kruideniersartikel en supermarktFreshasy vindt dat zij regelmatig kunnen concurreren met de prijzen van de supermarkten, zodat zij nu graag auto’s op de kavel aanbieden voor minder dan vroeger.

In een maatschappij waarin de nadruk meer dan vroeger is komen te liggen op gezondheid en voeding, is het duidelijk dat het simpelweg kopen van brood en het koken van maaltijden een winstgevende maatregel is om een robuuste bevolking in stand te houden.

Maar het zijn niet alleen de volwassenen die goedkoop eten; kinderen beginnen nu ook voedsel met een lage voedingswaarde te eten.

Brood is het voor de hand liggende antwoord voor zowel ouders als deskundigen. Het is goed voor kinderen om te eten en het houdt ze verzadigd terwijl ze onophoudelijk op zoek zijn naar iets dat ze hebben gemist.

Nu ontdekken ouders verbazingwekkende wedstrijden op basis van voedsel waarmee verdienstelijke lijders extra tijd, geld en misschien zelfs een nieuw speeltje kunnen winnen. Voor lijders zou het een kans kunnen zijn om meer dan alleen extra tijd te winnen; het zou een echte voldoening kunnen zijn in de zin dat het hun eigen creatie zou kunnen zijn.

Nationale eetdag: De beste dag van het jaar om thee te drinken (buiten Kerstmis). Nationale Eetdag valt op een zaterdag, en dus kunnen verschillende dagen van de week worden doorgebracht met vrienden en familie te helpen met ontbijt, lunch of diner.

Picknicks: Deze kunnen bijna elke dag van het jaar worden opgezet en ze zijn een perfect excuus voor een groep uit ergens; hetzij door een sporter of door schoolgroepen. Deze sportevenementen kunnen vooraf op de TV worden bekeken en zijn meestal een uitverkocht evenement met veel mensen gedurende twee of vier dagen.

Kookdag: De klassen hebben meestal een dag in het midden van elke maand en het is een heerlijke dag voor studenten om meer te leren over producten en met anderen te koken. U kunt de cursussen in de restaurants bekijken en het koken begrijpen voordat u zich inschrijft.

Uit eten met vrienden: Je werkt zo hard en komt zo moe thuis. Maar je hoeft geen eten te maken. En bovendien, je kunt pas eten als je thuiskomt.

Gezond zijn: Naast het feit dat het zuinig is, moet uit eten met vrienden ook een hartige en leuke gebeurtenis zijn.