Het Meest Populaire Griekse Voedsel

Gegrilde Vleesschotel Die Op Witte Plaat Wordt Gediend

Plantaardig voedsel is in bijna alle opzichten superieur aan conventionele westerse diëten op basis van vlees

Zullen de mensen in het Verenigd Koninkrijk ooit wennen aan coeliakie? Nee, want het Verenigd Koninkrijk is een land dat op unieke wijze is uitgerust met een intolerante elite die weigert om zelfs maar kleine hoeveelheden gluten in hun dieet te verdragen. Toch is de ziekte zo bekend geworden dat de meeste ziekenhuizen een speciaal dieet hebben voor patiënten die aan coeliakie lijden.

In tegenstelling tot lijders aan andere ziekten, hebben mensen die aan coeliakie lijden weinig of geen symptomen van hun aandoening, totdat de symptomen van hun tarwebuik, vermoeidheid en constipatie zich ontwikkelen tot ernstige diarree en griepachtige aandoeningen. Daarna, ongeveer een week, begin je reacties te krijgen zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, en diarree.

Een insulinerespons is een ander symptoom, dat ten onrechte wordt toegeschreven aan gluten. Mensen die een glutenintolerantie hebben, verliezen doorgaans tot 30% van hun spiermassa in slechts zes maanden. Dr. Alessio Fassano, die onderzoek doet naar de eetgewoonten van ouderen, zei dat hun lichaam minder gluten accepteert dan dat van mensen die geen intolerantie hebben.

Grieken zijn typische liefhebbers van zeevoedsel en eten daardoor meer vis dan andere landen. Vis wordt echter ook vaak als traditioneel voedsel gegeten, ook al is het mediterrane dieet over het algemeen gebaseerd op zwaarder vlees, zwaardere soepen en zwaardere bereidingen.

Vandaag de dag zijn er veel Griekse gerechten die over de hele wereld populair zijn geworden. Een van de populairste Griekse maaltijden is Souvlaki, een combinatie van varkensvlees, rundvlees en gevogelte met groenten in een vruchtbaarheid van groenten. Souvlaki kan met een groot aantal sauzen worden bereid en is net zo smakelijk als elk ander vleesgerecht.

Iets verder naar het noorden worden van schapen belangrijke kazen gemaakt. De beroemdste komen uit de streek Emilia-Romagna, waar ze gespecialiseerd zijn in “PINZA GIORA” , een komkommertomaat, en sardines met saffraan, ansjovis en artisjokharten.

Foie gras is een delicatesse geworden in de Verenigde Staten, hoewel het meestal vers en rauw wordt geserveerd. Net als Guijuelo wordt hij meestal geserveerd met een saus op basis van knoflook en boter, die “eaie de vie” of “kleine vis” wordt genoemd.

De traditionele Franse keuken weerspiegelt de verschillende culturele invloeden van het land: Franse boerderijen en tuinen zijn geïntegreerd met delen van de oude Romeinse wegen, en de bereiding van traditionele maaltijden is nieuw leven ingeblazen door de introductie van talrijke ingrediënten uit de nieuwe wereld, zoals tomaten, bonen, en aardappelen.

De oude Romeinse wegen brachten een toevloed van exotische ingrediënten uit het Middellandse-Zeegebied naar Frankrijk, en vandaag de dag zijn in het land de kenmerkende smaken verder verrijkt met ingrediënten als fruit, kruiden en aromatische specerijen.

Het bekende Franse stokbrood, met zijn boterzachte korst, is een product van het mengsel van Franse tarwe en rogge, die samen op een bepaald moment worden geroosterd en naar ovens worden gebracht om slechts een minuut of twee in een gloeiend hete oven te worden gebakken. In het verleden had het geen enkele smaak.

De Fransen hebben culinaire ideeën uit de Comfortfood-traditie verwerkt en nieuwe recepten toegevoegd, gebaseerd op een mix van Franse rustieke stijlen, en op Chinese bereidingswijzen. Griek Oisterwijk

Deze stijl staat bekend als de Nieuwe Franse keuken, en de Franse chef-kok Dietrich Blocher heeft met de keuken van de Olympische Zomerspelen van 2005 in Duitsland de grenzen van de gastronomie in twijfel getrokken.