Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatie is in feite een mobiele kar die elke dag wordt gevuld met snacks en wordt ververst. De snacks worden gekoeld bewaard in een koelkast en netjes op kaasplatbrood gelegd. De snackervaring staat bekend als een van de leukste – je hand vol lekkers zien – en een van de redenen is dat we in de snackindustrie zitten en de beste snacks hebben.

Onze snacktruck en mobiele kar zijn al sinds de herfst van 2003 in het bedrijf. De boot claimde het bedrijf als gekoelde verhuurservice en de serveersters, secretaresses en ander personeel op de truck zijn altijd erg meegaand. Als het tijd is om te eten, kunt u er zeker van zijn dat we een aantal geweldige snacks voor u hebben.

Als u overweegt een beladen snackkar of mobiele kar te huren, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u een beslissing neemt. De volgende zijn een paar feiten om te overwegen:

1. Gewicht en grootte

Als u precies weet hoeveel u nodig heeft, kunt u een betere beslissing nemen.

2. Aanpassingsvermogen

Er gaan dingen mis als u op het laatste moment een paar wijzigingen in uw projecties moet aanbrengen, het is beter voor u om alles vanaf het begin goed te plannen.

3. Speciale vereiste:

Weet of u aan de speciale eis voldoet. Zelfs als u geen speciale vereisten heeft, moet u de verhuurder vragen om een ​​servicelijst op te stellen. Mochten er zaken ontbreken, dan zullen zij u en uw persoonlijke bezittingen hiervan op de hoogte moeten stellen.

4. Opslag en voertuigtypen

Begrijp het type opslag dat u nodig heeft. Zorg ervoor dat u ons vraagt ​​om iets te citeren dat past bij de vrachtwagens die bij ons beschikbaar zijn.

5. Capaciteit:

Houd rekening met eventuele extra kosten die u moet betalen, zoals brandstof, voertuigonderhoud en veiligheidstoeslagen.

6. Aanvullende diensten

Omdat we actief zijn in de snackwagenbranche, krijgen we vaak de vraag of we ook andere soorten voedsel verzorgen. Sommigen doen. We hebben een verscheidenheid aan snacks. Kom in een blikje ijs, pinda's, pretzels en chips en soezen. Snackschotels worden meestal geserveerd met zijkanten.

7. Extra hulp

Zoals hierboven vermeld, wordt ons vaak gevraagd om andere soorten voedsel te verzorgen. Desalniettemin wilt u informeren naar voedsel dat wordt geserveerd in onze vrachtwagen, snackwagens en vrachtwagens die speciaal zijn bedoeld voor snacks. Sommige van onze voedselstations zijn bijvoorbeeld ijsbergijs, kaas en noten, koekjes, pretzels en chips en soezen. De lijst gaat maar door.

8. Maak altijd gebruik van Directe Levering

Mocht u tussen u en op korte afstand moeten bezorgen, dan is het raadzaam om direct te laten bezorgen. Dit heet Directe levering. We zijn voorzien van een bestelwagen om te leveren aan vrijwel elke stad in de Verenigde Staten. De neus achter het stuur zal hier zijn.

9. flauwe voedselbenodigdheden en FillUps

Neem hier altijd de tijd voor. Jij bent degene die verantwoordelijk is om precies te begrijpen wat je krijgt als je ons inhuurt. Als u een bestelwagen huurt, krijgt u van ons een bestelwagen met een speciaal bed voor uw mobiele kar en een geschenkdoos. Dit werkt goed als je vaak artikelen bezorgt. Ze kunnen zelfs een aencer of een prijzenrad leveren, dat als prijzen dient, een soort gewicht kan aan uw levering worden toegevoegd en daarom de bezorgkosten verlagen.

Persoonlijk Ik hou van Slow Toys, dus ik zou willen voorstellen dat je menu's hebt voor je snackwagen en inzittende. Dit bevindt zich meestal in uw privacy-shootbox voor levering. U hebt gedrukte borden nodig die uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en serienummer weergeven. U kunt ook standaard een van onze vrachtwagens gebruiken om menu's voor te stellen of te vullen, zodat u begrijpt wat u moet leveren. Dit zorgt ervoor dat u onthoudt wat nodig is en wat het laatste is dat u moet leveren. Vaak citeerde de drukker om er zeker van te zijn dat er GEEN levering plaatsvindt zonder de juiste tekens alleen.

Onthoud altijd dat u binnen de bezorgtijd ervoor moet zorgen dat uw bestelwagen en oplegger altijd in ons bezorggebied staat. We stellen het verplicht dat wanneer u ons rond de tijd voor levering inhuurt, u ervoor moet zorgen dat u te allen tijde in ons leveringsgebied bent. Meer dan de helft van onze leveringen gebeurt vroeg in de ochtend, afhankelijk van de stad moet je op dit moment vers zijn.

10. Prullenbak

In een mobiele foodtruck zitten heeft zijn voordelen, maar het verdient vanavond om aan je chauffeur te bewijzen dat je terug kunt komen voor wat bagels met een steaksaus, want dit is de beste verpakking die je ooit hebt gehad. En ook omdat het verschillende opties biedt voor uw eerste keuze De prijzen die u kunt gebruiken. Dit is je cashcowboy in beweging – maar JIJ wordt een professional.